Nina Jakonen Kornerin osakkaaksi

Kornerin omistuspohja laajenee, kun johtaja Nina Jakosesta tulee yhtiön osakas. Nina allekirjoitti osakekauppakirjan 26. kesäkuuta hänelle ominaiseen tapaan paitsi lomaltaan, myös Beyoncén keikkareissulta.

“Nina on osoittanut kahden Korner-vuotensa aikana juuri sellaisia ominaisuuksia, joiden perusteella emme keksi yhtään hyvää syytä olla tekemättä hänestä yhtiökumppaniamme”, kommentoi Kornerin toimitusjohtaja Timo Paloste.

“Nina on esimerkillinen johtaja monessa roolissa. Osakkaaksi kutsuminen on ollut tavoitteemme siitä lähtien, kun Nina aloitti meillä, ja on erinomaisen hieno asia, että asiat ovat edenneet oikeaan suuntaan”, Veli-Matti Peltola lisää.

Omistuspohjan muutokset eivät vaikuta Kornerin asiakastyöhön tai päivittäiseen tekemiseen.

“Kornerista on tullut minulle hyvin tärkeä yhtiö, jonka menestyksen eteen haluan antaa parastani. Onhan se nyt ihanaa, kun tykkää toisesta ihan tosi paljon, jakaa samat arvot ja unelmat, ja tunne on vielä molemminpuolinen”, tuore osakas Nina Jakonen kuvailee.

“Avainhenkilöiden sitouttaminen ja heistä kiinni pitäminen ovat meidänkin kaltaisten yritysten toiminnan kannalta niitä tärkeimpiä tehtäviä. Erityisen hyvältä se tuntuu tällä meidän pienellä toimialalla, kun avainhenkilöksi ja yhtiökumppaniksi lasketaan henkilö, jonka kanssa aloitti aikanaan alan opiskelut”, tunnelmoi hallituksen puheenjohtaja Joel Häkämies.

Nina vastaa Kornerilla yhtiön päivittäisestä toiminnasta ja johtaa Kornerin henkilöstöä. Ennen Korneria Nina on työskennellyt muun muassa Manifestolla ja Vapa Medialla. 

Nina Kornerilla kuvakavalkadi