Kaksi miestä seisoo autiolla hiekkarannalla auringonlaskussa rennoissa lomatunnelmissa ja hymyilee kameralle.

Posin kautta lomalle lompsis

Olen paska lomailija, mutta tänä vuonna aion tsempata. Lomalla on tärkeää päästää irti työkiireistä, -huolista ja niiden aiheuttamasta mahdollisesta negatiivissävytteisestä ajattelusta. Lomalla kuuluu olla positiivinen #goodvibesonly. Jotta palaisin elokuussa #sorvinääreen täynnä energiaa, aurinkoa ja hyvää fiilistä, niin listasin itselleni hyvän lomailijan somepäivittämisen #bucketlist:in:

  1. #vacaymode / #lomamode – Vain kohtaamalla pelkosi, voit voittaa ne. Eli siis aion julkaista jotain näillä häsäreillä.
  2. #lomallelompsis – Olen suorittanut varusmiespalveluksen, joten minulla on oikeus käyttää tätä sanontaa. Toki niin on kaikilla niilläkin, jotka eivät sitä ole suorittaneet. Don’t be a hater, me.
  3. Aion julkaista kuvan varpaistani hiekkarannalla tai aurinkotuolissa. Vaikka en kuntoillutkaan talvea ja kevättä ollakseni kesällä #bikinikunnossa tai #kesäkunnossa, niin saatan uskaltautua paljastamaan varpaideni yläpuolelta myös ripauksen sääristäni.
  4. Kesäjuomabumerangi – Ehkä joku rose spritzer mansikoilla #bff:n kanssa.
  5. Kesäinen ruokakuva drool-giffin kanssa insta storyyn. Kesäinen ruoka = joko salaatti, jossa mansikoita tai sitten satunnaisia kasviksia ja lihamöykkyjä ladottuna kahdelle tasolle grilliin. Samaistumispinta-ala yleisöni keskuudessa on Saimaan kokoinen. 
  6. Flow-festival day 1/3, 2/3 tai 3/3 – En tiedä vielä osallistunko, mutta aion silti #festarisuorittaa.
  7. #Mökkilife – Meidän suvussa ei ole enää mökkiä, joten katsotaan mitä järjestyy. Pakko kuitenkin tehdä. Lupasin jo firman blogissa.
  8. Lämpötila laitettuna Instagram storyyn – Sillä juuri minä olen se ainoa, joka sen lämpötilan kokee. Aion kertoa siitä teille kuin mikäkin Mette tai Pekka.
  9. Rusketusraja #sneakpeek – Todennäköisesti sijainti lienee t-paidan hihojen tienoilla. 
  10. Ehdota omasi, toteutan lomallani parhaan ehdotuksen.

Kooste näistä sitten Kornerin Instagramissa lomalta palattuani, ettei tarvitse alkaa seuraamaan meiksimandoliinia Instassa. 

Joel Häkämies

Joel Häkämies

Partner
joel@korner.fi
+358 45 1032 833