Kulttuuri

Enemmän tekoja ja tuloksia, vähemmän puhetta ja kuohuviiniä.

Tarinamme

Piirroskuva Kornerin työntekijöistä.

Korner on aika hyvä viestintätoimisto. Tarinamme sai alkunsa, kun kolme viestinnän ammattilaista tutustui toisiinsa kulmapöydässä. Kolmikon yhteistyö toimi ensitapaamisesta lähtien, ja läpänheiton rinnalla tehtiin kovia tuloksia ja saatiin uusia ideoita, joista yksi oli oman viestintätoimiston perustaminen.

Välitön ja aito ryhmädynamiikka on edelleen Kornerin kulttuurin kulmakivi. Hyvä työyhteisö tuo tekijöistään parhaat puolet esiin, ja toiminta on kaikille mielekästä ja tuloksellista. Tiimin kasvaessa erilaiset persoonat muokkaavat ja täydentävät Korneria – tekevät Kornerista tekijöidensä näköisen.

Tehtävämme on kehittää viestintäkulttuuria suoraviivaisemmaksi ja haastaa alan totuttuja toimintatapoja. Enemmän tekoja ja tuloksia, vähemmän puhetta ja kuohuviiniä. Kornerin toiminnasta välittyvät vahva kohderyhmätuntemus ja luova rohkeus, joilla tuetaan viestinnän kulmakiviä.

Tulevaisuudessa haluamme olla Suomen kiinnostavin viestintätoimisto. Haluttu kumppani ja työllistäjä, joka tunnetaan etenkin ainutlaatuisesta kulttuuristaan, välittömyydestään ja tuloksellisesta tavastaan tehdä töitä. Jos pitkäaikaisia asiakkaitamme on uskominen, olemme jo nyt aika tosi hyvä viestintätoimisto.

Kornerin Spotify-soittolistat

Virallinen cocktail - Round Corner by Goldfish Helsinki

  • 2cl tumma rommi
  • 2cl falernum likööri
  • 1cl cointreau
  • 3cl lime
  • 1cl sokeri
  • 2tippaa angostura bitters

Valmistustapana toimii ravistus eli sheikkerillä valmistettava cocktail, joka tarjoillaan lyhyestä lasista sekä isolla jääpalalla.

Kornerin oma drinkki, Round-Corner.

@Goldfish Cocktail Bar

Kuvat otti Anni Korhonen

Bad Movie Posters Club

Emme ota itseämme liian vakavasti. 

Kornerin logo valkoisena.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste

Sivustomme käyttää evästeitä.