Kulttuuri

Kulttuuria ei voi määrittää, mutta sen voi mahdollistaa.

Tehtävä

Kornerin tehtävänä on kehittää viestintäkulttuuria suoraviivaisemmaksi ja haastaa alan totuttuja toimintatapoja. Enemmän tekoja ja tuloksia, vähemmän puhetta ja kuohuviiniä.

Näkemys

Vuonna 2025 Korner on Suomen kiinnostavin viestintätoimisto. Olemme haluttu kumppani ja työllistäjä, joka tunnetaan etenkin kulttuuristaan, välittömyydestään ja tuloksellisesta tavastaan tehdä töitä. Numeroiden valossa meillä työskentelee tusinan verran huippuasiantuntijoita, ja liikevaihdolla mitattuna Korner on kasvanut Suomen TOP5-toimistojen joukkoon tehden vuosittain vakaata tulosta.

Tarinamme

Korner on aika hyvä viestintätoimisto. Tarinamme sai alkunsa, kun kolme viestinnän ammattilaista tutustui toisiinsa kulmapöydässä. Kolmikon yhteistyö toimi ensitapaamisesta lähtien, ja läpänheiton rinnalla tehtiin kovia tuloksia ja saatiin uusia ideoita, joista yksi oli oman viestintätoimiston perustaminen.

Välitön ja aito ryhmädynamiikka on edelleen Kornerin kulttuurin kulmakivi. Hyvä työyhteisö tuo tekijöistään parhaat puolet esiin, ja toiminta on kaikille mielekästä ja tuloksellista. Tiimin kasvaessa erilaiset persoonat muokkaavat ja täydentävät Korneria – tekevät Kornerista tekijöidensä näköisen.

Tehtävämme on kehittää viestintäkulttuuria suoraviivaisemmaksi ja haastaa alan totuttuja toimintatapoja. Enemmän tekoja ja tuloksia, vähemmän puhetta ja kuohuviiniä. Kornerin toiminnasta välittyvät vahva kohderyhmätuntemus ja luova rohkeus, joilla tuetaan viestinnän kulmakiviä.

Tulevaisuudessa haluamme olla Suomen kiinnostavin viestintätoimisto. Haluttu kumppani ja työllistäjä, joka tunnetaan etenkin ainutlaatuisesta kulttuuristaan, välittömyydestään ja tuloksellisesta tavastaan tehdä töitä. Pitkäaikaiset asiakkaamme sen sanovat, olemme jo nyt aika tosi hyvä viestintätoimisto.

Hiottuja ja hiomattomia kulmia vuosien varrelta