Kampanjat ja lanseeraukset

Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta tai palvelua tai uudistamassa vanhaa, mutta et tiedä miten kertoisit siitä? Kaipaako yrityksesi brändi tai visuaalinen ilme uudistusta, jolla herättää huomiota?

Me autamme sinua ideoinnissa, kiteytämme ydinajatukset konsepteiksi ja suunnittelemme monikanavaisia kampanjoita, jotka näkyvät ja vaikuttavat. Suunnittelemme markkinointiviestinnän kampanjat, ilmeuudistukset ja lanseeraukset alusta loppuun sekä hoidamme halutessasi tuloksekkaan jalkautuksen oikeisiin kanaviin. Pidämme huolta myös tulosten mittaamisesta ja raportoinnista.

Jos haaveissasi on lanseeraustilaisuus, aamukahvit tai kampanjan kuvaukset, suunnittelemme mielellämme kanssasi päivän kulun ja buukkaamme sopivat ammattilaiset, esiintyjät sekä vaikuttajat.

Millaista meidän kanssa on tehdä töitä?

Meiltä saat avuksesi tiimin juuri teidän tarpeisiinne. Kasaamme tiimeihin sopivan yhdistelmän napakkaa projektinhallintaa, vuosien tuomaa kokemusta, tuoreita ideoita ja kuuntelevaa korvaa. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

  • Brändiuudistus ja visuaalinen ilme
  • Lanseeraussuunnitelmat
  • Kampanjasuunnitelmat
  • Konseptit ja kampanjamateriaalit
  • Sidosryhmätilaisuudet ja tapahtumat

Asiantuntijamme

Raikkaan kiehtovat visuaaliset ilmeet, brändin kirkastukset ja maksetun mainonnan optimoinnit – nämä kaikki luonnistuvat useita erilaisia markkinointikampanjoita ja lanseerauksia toteuttaneilta konsulteiltamme. Kornerlaisilla on kokemusta muun muassa kansainvälisten markkinointikampanjoiden lokalisoinnista, visuaalisten ilmeiden toteuttamisesta eri asiakkaille ja sosiaalisen median konseptien suunnittelusta.