Mediaviestintä

Teemme tuloksellista mediaviestintää ja hankimme päivittäin asiakkaillemme ansaittua medianäkyvyyttä. Tunnemme suomalaisen mediakentän kirjon, toimituksissa vaikuttavat henkilöt ja mediaviestinnän kulmakivet. Rakennamme kanssasi mediaviestinnän suunnitelmat ja toimittajia puhuttelevat näkökulmat sekä kiteytämme juttuehdotukset, jotka nostavat viestisi näkyviin ja kuuluviin.

Olemme myös apunasi, kun haluat järjestää onnistuneen mediatilaisuuden ja sparraamme sinut kohtaamaan toimittajat missä tahansa tilanteessa. Järjestämme mediavalmennuksia yksittäisille henkilöille ja ryhmille, organisaation jokaiselta portaalta. Mediavalmennuksessa sinua sparraavat toimittajataustaiset konsulttimme, ja jokainen valmennus räätälöidään organisaation tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Hyvin toteutettu mediaviestintä kasvattaa yrityksesi tunnettuutta, tukee myyntiä ja johtaa parhaimmillaan jopa läpimurtoon markkinassa. Mediassa ollut juttu on tutkitusti mainosta uskottavampi, ja säännöllinen medianäkyvyys on tuloksekas keino tukea yrityksen muuta viestintää.

  • Tiedotteet ja mediapitchit

  • Mediaviestinnän suunnitelma ja viestinnän vuosikello

  • Mediatilaisuudet

  • Mediavalmennukset

  • Mediasuhteet

  • Natiivimainonta

Samettinen vihreä sohva, jonka päällä lankapuhelin ja muistilehtiö.

Järjestämme myös mediavalmennuksia, joiden avulla varmistat onnistuneet mediakohtaamiset.

Kysy meiltä lisää mediaviestinnästä

timo@korner.fi

+358 40 707 8184

vellu@korner.fi

+358 50 551 9199

Kornerin partnerit Timo ja Vellu.
Kornerin logo valkoisena.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste

Sivustomme käyttää evästeitä.