Mediavalmennus

Olemme apunasi, kun haluat järjestää onnistuneen mediatilaisuuden ja sparraamme sinut kohtaamaan toimittajat missä tahansa tilanteessa. Järjestämme mediavalmennuksia yksittäisille henkilöille ja ryhmille, organisaation jokaiselta portaalta. 

Mediavalmennuksessa sinua sparraavat toimittajataustaiset konsulttimme, ja jokainen valmennus räätälöidään organisaation tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Mediavalmenuksemme jälkeen suunniteltu tai yllättävänäkin tuleva julkinen esiintyminen on viestinnällisesti selkeää, tavoitteiltaan tehokasta sekä esiintyjälle itselleen vähemmän jännittävää ja stressaavaa. 

Valmennukseen osallistuva henkilöstö ymmärtää median toimintatavat, ”kiinnostusbisneksen” lainalaisuudet sekä eri medioiden erot. He saavat konkreettisia käytännön vinkkejä ja harjoitteita, kuinka toimia toimittajan ottaessa yhteyttä sekä itse haastattelutilanteessa. Näin he selviävät paremmin niin odotetuista kuin myös odottamattomista mediatilanteista.

Ennen mediavalmennusta aloituspalaverissa käydään läpi muun muassa tavoitteet, osallistujien taustat ja halutut ydinviestit.

Mediavalmennuksen sisältö

Osa 1

  • Teoriaosuuden alkuosassa käydään läpi, miksi media toimii kuten se toimii sekä opastetaan, kuinka median toimintaan on mahdollista vaikuttaa.

  • Session loppuosassa käydään konkreettisten käytännön vinkkien myötä läpi, kuinka toimia toimittajan ottaessa yhteyttä, itse haastattelutilanteessa sekä sen jälkeen.

Osa 2

  • Mediavalmennuksen jälkimmäisessä sessiossa tehdään 2-3 erilaista harjoitusta, joissa demonstroidaan tarpeiden mukaan erilaisia mediahaastattelutilanteita tai tiedotustilaisuutta. Jokainen koulutettava osallistuu harjoituksiin ja pääsee seuraamaan muiden harjoituksia.

  • Harjoitusten jälkeen analysoimme yhdessä, mitä harjoitteissa meni hyvin ja missä on vielä kehitettävää.

  • Osallistujat saavat halutessaan kirjallisen palautteen ja vinkit jatkoon.

Hinta 3900 € +alv

  • Sis. aloituspalaverin ja valmistelut sekä mediavalmennuksen.
  • Hinta on laskettu max. 5 hengelle. 
  • Mediavalmennuksen sisältöä ja hintaa voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Jäikö kysyttävää? Buukkaa lyhyt 15 minuutin etäpalaveri Nina Jakosen kanssa

Nina Jakonen

Asiakkuusjohtaja

+358 40 511 5439

nina@korner.fi

 

Kornerin asiakkuusjohtaja Nina Jakonen.
Kornerin logo valkoisena.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste

Sivustomme käyttää evästeitä.