Sisällöntuotanto​

Taitava sisällöntuotanto ja kohderyhmiä puhutteleva viestintä erottuu edukseen ja houkuttelee asiakkaita viettämään aikaa brändisi parissa.

Taitava sisällöntuotanto ja kohderyhmiä puhutteleva viestintä erottuu edukseen, houkuttelee asiakkaita viettämään aikaa brändisi parissa ja auttaa esimerkiksi uusien lupauksien rekrytoinnissa. Lähestymme sisällöntuotantoa aina kohderyhmät edellä valikoiden toimivimmat kanavat, joissa kohderyhmäsi liikkuvat. Osaamme pitkän kokemuksemme turvin sanoa, mikä sisältö toimii ja mikä ei.

Konsultoimme yrityksellesi relevantit kanavat, konseptit ja työkalut tavoitteidesi saavuttamiseen. Autamme kiinnostavan ja kohderyhmiä puhuttelevan sisällön suunnittelussa ja tuottamisessa: ideoimme kanssasi pysäyttävää podcast-sisältöä, keksimme paremmat koukut verkkosivusisältöihin tai tiedotteisiin ja suunnittelemme sosiaalisen median kampanjasi. Apunasi ovat sisällöntuotannon ammattilaiset, jotka taitavat tekstit, kuvan, äänen ja videot.

Millaista meidän kanssa on tehdä töitä?

Meiltä saat avuksesi tiimin juuri teidän tarpeisiinne. Kasaamme tiimeihin sopivan yhdistelmän napakkaa projektinhallintaa, vuosien tuomaa kokemusta, tuoreita ideoita ja kuuntelevaa korvaa. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

  • Sisältökonseptit
  • Sisältösuunnitelmat
  • Artikkelit ja monikanavaiset sisällöt
  • Suunnittelutyökalut: vuosikellot, sisältökalenterit
  • Video ja kuva
  • Audio ja podcastit

Asiantuntijamme

Sisällöntuotantoon erikoistuneilla konsulteillamme on terävä kynä, vakaa kamerakäsi ja kova kohderyhmäymmärrys. Tuotamme kiinnostavat sisällöt monikanavaisesti ja asiakasta herkällä korvalla kuunnellen. Konsulttimme ovat valokuvauksen ammattilaisia ja tarinankerronnan ymmärtäviä viestinnän taitureita.

Työt aiheesta

Kirjoitukset aiheesta