Sosiaalinen media

Löydämme yrityksellesi relevantit sosiaalisen median kanavat ja luomme kohderyhmiäsi houkuttelevat sisältökonseptit, joiden avulla viestisi välittyy houkuttelevasti kohderyhmällesi.

Autamme asiakkaitamme pysymään sosiaalisen median kehityksen vauhdissa mukana tunnistamalla uusimpien trendien tarpeellisuuden tavoitteidesi näkökulmasta. Meillä on pitkä kokemus sosiaalisen median hyödyntämisestä markkinointiviestinnässä, minkä nojalla osaamme valita yrityksellesi parhaat kanavat ja suunnittelemme kohderyhmiäsi houkuttelevat sisältökonseptit.

Tuloksellinen sometekeminen vaatii strategian sekä ketterän suunnitelman. Suunnitelmallisella sosiaalisen median tekemisellä organisaatiosi voi kasvattaa näkyvyyttään huomattavasti ja rakentaa vuorovaikutusta sosiaalisessa mediassa. Tämän tueksi me laadimme kohderyhmälähtöisen strategian ja ideoimme tarttuvat sisältökonseptit sekä konsultoimme somemainonnan saralla, jotta näkyvyys on taattua. Hyödynnämme myös tarvitessa vaikuttajamarkkinointia saavuttamaan halutun näkyvyyden.

Millaista meidän kanssa on tehdä töitä?

Meiltä saat avuksesi tiimin juuri teidän tarpeisiinne. Kasaamme tiimeihin sopivan yhdistelmän napakkaa projektinhallintaa, vuosien tuomaa kokemusta, tuoreita ideoita ja kuuntelevaa korvaa. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

  • Sosiaalisen median strategia
  • Sisältökonseptit
  • Suunnittelutyökalut: vuosikellot, sisältökalenterit
  • Somemainonnan kokonaisuudet
  • Vaikuttajat ja yhteistyöt

Asiantuntijamme

Sosiaalisen median trendeihin perehtyneet konsulttimme taitavat niin visuaalisen viestinnän, copyjen kirjoittamisen kuin maksetun mainonnan salat. Tekijöillämme on kokemusta muun muassa asiakkaidemme sosiaalisen median kanavien yhteisömanageroinnista ja somestrategioiden laatimisesta. 

Työt aiheesta

Kirjoitukset aiheesta