Työyhteisöviestintä

Työyhteisöjen toimiva viestintä ja vuorovaikutus ovat nykypäivänä avainasemassa organisaatioiden menestyksen kannalta. Alati muuttuva työelämä vaatii koko työyhteisöltä kehittyvää viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, jotta työnteko on tehokasta ja tarkoituksenmukaista myös tulevaisuudessa. Panostamalla työyhteisöviestintään ja organisaatiosi sisäiseen viestintään, panostat työn tehokkuuteen, tarkoituksenmukaisuuteen ja tuottavuuteen.

 • Johtamisviestintä

  Johtajien viestinnälle ja vuorovaikutukselle asetetut vaatimukset lisääntyvät jatkuvasti työelämän muuttuessa ja erilaisten joustavien työtapojen yleistyessä. Me kehitämme johtajien viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, joka lopulta tukee alaisten ja koko työyhteisön työntekoa eri tilanteissa tehokkaalla ja tarkoituksenmukaisella tavalla.

 • Muutosviestintä

  Organisaatioiden muutokset tulevat monessa muodossa. Yhteinen nimittäjä kaikelle muutokselle on kuitenkin hyvin suunnitellun, selkeän, oikea-aikaisen ja sidosryhmät osallistavan viestinnän tarve. Me tuemme sinua ja työyhteisöäsi viestinnässä muutoksen keskellä. Strategisen muutosviestinnän avulla isonkin muutoksen voi sisällyttää osaksi työyhteisön arkea.

 • Työyhteisön kehittäminen

  Alati muuttuvassa työelämässä työyhteisöjen viestinnän ja vuorovaikutuksen merkitys korostuu yhä enemmän. Työnteon tapojen kehittyessä ja monipuolistuessa myös työyhteisön viestinnän ja vuorovaikutuksen tulee pysyä ajassa ja vastata työyhteisön tarpeita. Autamme sinua kehittämään työyhteisön viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, jotta työnteosta tulee tehokkaampaa, tarkoituksenmukaisempaa ja tuloksekkaampaa.

 • HR- ja rekrytointiviestintä

  Alansa parhaiden lahjakkuuksien tai työtehtävään hyvien työntekijöiden löytäminen on elintärkeää jokaisen organisaation menestyksen kannalta. Monikanavaisen ja laadukkaasti toteutetun rekrytointiviestinnän avulla löydämme juuri teidän kulttuuriin ja työtehtäviin parhaiten sopivat työntekijät sekä kasvatamme organisaatiosi tunnettuutta työnantajana.

Kysy meiltä lisää työyhteisöviestinnästä

saku@korner.fi

+358 400 644 928

Kornerin viestintäkonsultti Saku.
Kornerin logo valkoisena.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste