Vaikuttajamarkkinointi

Hoidamme monikanavaisen vaikuttajamarkkinoinnin prosessin vaikuttajien kontaktoinnista kampanjan loppuraporttiin saakka.

Tunnemme monikanavaisen vaikuttajamarkkinoinnin ja teemme sen parissa tuloksia, jotka tukevat organisaatiosi viestinnän ja markkinoinnin tavoitteita myös pidemmällä aikavälillä. Voimme vahvistaa tai muuttaa brändimielikuvia, lisätä tietoisuutta, nostattaa tunteita ja herättää keskustelua.

Meillä on on vahvat yhteydet vaikuttajiin. Teemme päivittäin yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien, urheilijoiden, artistien sekä muiden julkisuuden henkilöiden kanssa. Me löydämme yrityksellesi oikeat vaikuttajat ja suunnittelemme parhaan yhteistyömuodon, oli kyseessä sitten yksittäinen somekampanja tai ajatus pidempiaikaisesta brändilähettiläästä. Hoidamme koko vaikuttajamarkkinoinnin prosessin vaikuttajien kontaktoinnista viestinnän seuraamiseen.

Millaista meidän kanssa on tehdä töitä?

Meiltä saat avuksesi tiimin juuri teidän tarpeisiinne. Kasaamme tiimeihin sopivan yhdistelmän napakkaa projektinhallintaa, vuosien tuomaa kokemusta, tuoreita ideoita ja kuuntelevaa korvaa. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

  • Vaikuttajamarkkinoinnin strategia
  • Kampanjasuunnittelu
  • Vaikuttajakartoitus
  • Kampanjan toteutus ja suunnittelu
  • Tilaisuuksien suunnittelu ja toteutus
  • Brändilähettiläät

Asiantuntijamme

Sosiaalisen median trendeihin perehtyneet konsulttimme ymmärtävät vaikuttajien merkityksen monikanavaisessa viestinnässä. Konsulttiemme joukosta löytyy osaajia vaikuttajamarkkinointia henkilökohtaisesti tehneestä vaikuttajasta sosiaalisen median yhteistöiden koordinoinnin ammattilaisiin. Tuotamme perustellut yhteistyöehdotukset, hoidamme yhteydenotot ja pohdimme vaikuttajayhteistöitä laajemman strategisen näkökulman kautta.

Kirjoitukset aiheesta