Harjoittelu Kornerilla

Kornerin viestinnän harjoitteluohjelma

Kasvattajaseura

Korner on toiminut kasvattajaseurana monelle meillä edelleen työskentelevälle ja jo muualle siirtyneelle viestinnän ammattilaiselle. Entiset harjoittelijamme ovat päätyneet muun muassa toimittajaksi, pörssiyhtiön viestintään ja edenneet firman sisällä konsulteiksi.

Uskomme, että viestinnän ja konsultoinnin ala kehittyy tekijöiden myötä – harva meistä on seppä syntyessään, jonka vuoksi innostuneille täytyy antaa mahdollisuus kasvaa ammattilaiseksi. Tämän vuoksi tavoitteemme on, että meillä on alan paras harjoitteluohjelma.  

Tavoitteenamme on, että harjoittelun päätteeksi tiedät jo hieman, mihin suuntaan tahdot suunnata uraasi ja olet oppinut työelämässä hyödyllisiä taitoja. Tämän vuoksi olemme jakaneet harjoittelun kolmeen osioon, joista jokainen kasvattaa harjoittelijan viestinnällistä ja liiketoiminnallista osaamista sekä ymmärrystä omista vahvuuksista. Mielenkiintoisten tehtävien lisäksi jokainen osallistuu arkipäivän askareisiin – meillä myös partnerit ja konsultit täyttävät tiskikonetta.

Perusopinnot

Harjoittelun alussa opit viestinnän konsultoinnin perusperiaatteita, kuten tiedotteen kirjoittamisen, perustietoa asiakastyöstä, tiimien sisäistä viestintää ja viestinnän merkityksen liiketoiminnassa. Tutustut Kornerin asiakkuuksiin, työn tekemisen tapoihin ja tiimeihin. Harjoittelun alussa on tärkeää osallistua aktiivisesti perehdytyksiin, tehdä muistiinpanoja ja kysellä.

Aineopinnot

Osaamisesi karttuessa ja harjoittelun edetessä pääset syvemmälle asiakastyöhön ja tekemään itsenäisesti eri tehtäviä, kuten mediapitchejä ja somecopyjä. Tässä harjoittelun vaiheessa oma-aloitteisuudella ja omien ajatusten esille tuomisella on erityisen suuri merkitys, jotta pääset tekemään tehtäviä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Syventävät opinnot

Harjoittelun lopussa sinulle on todennäköisesti selkeytynyt, millaiset työtehtävät erityisesti kiinnostavat sinua. Kornerilla on kolme erilaista osaamisprofiilia, joihin voit suuntautua harjoittelusi loppupuolella: valveutunut mediaviestijä, visuaalinen trenditaituri ja projektihenkinen viestinnän generalisti.

Kornerilla voit suunnata osaamistasi seuraaviin osaamisprofiileihin:

Valveutunut mediaviestijä

Sinulla on terävä kynä ja pettämätön uutisnenä – aamusi alkaa usein päivän tärkeimpien uutisten lukemisella. Et kavahda monimutkaisiakaan aiheita, olet perillä yhteiskunnan kehityksestä ja tiedät, mikä kiinnostaa kansaa. Ymmärrät ansaitun median mahdollisuudet ja osaat perustella ehdotuksesi asiakkaille. Taidat niin mediasuunnitelmien tekemisen, tiedotteiden laatimisen kuin mediapitchien kirjoittamisen.

Visuaalinen trenditaituri

Seuraat sosiaalisen median trendejä ja osaat luoda vaikuttavia visuaalisia sisältöjä sekä iskeviä somecopyjä. Ymmärrät markkinointiviestinnän lainalaisuudet ja tunnet vaikuttajamarkkinoinnin uusimmat tuulet. Seuraat viestinnän trendejä myös Suomen ulkopuolelta ja osaat luoda niin säväyttävän markkinointisuunnitelman kuin tarkan sosiaalisen median julkaisukalenterin.

Projektihenkinen viestinnän generalisti

Olet viestinnän jack of all trades – pystyt pyöräyttämään asiakkaalle iskevät ydinviestit ja laatimaan viestintästrategiaprojektille aikataulun. Joka tiimin luottopakkina omaat psykologista pelisilmää, kykyä antaa palautetta sekä autat kollegan tuotoksen uusiin ulottuvuuksiin oivaltavilla kommenteilla. Kokoat kattavan tarjouksen myyntipalaveria varten ja asetat projektin tunnit paikalleen.

Ajankohtaista

Kysyttävää harkkaohjelmasta?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Emmi Paajanen

Emmi Paajanen

Consultant
emmi@korner.fi
+358 45 123 8804