fbpx

sonja karosvuo

Sonja Karosvuo

Nuorempi VIESTINTÄkonsultti

Sisällöt, some ja markkinoinnin tehtävät.

Opiskelijajärjestössä viestinnän harjoittelijana ja myöhemmin viestinnän suunnittelijana. Entisenä sirkusohjaajana osaan myös opettaa kärrynpyörän ja kuperkeikan salat.

Minut löytää urheilemasta, ulkoilemasta tai rapsuttamasta koiria lenkkipoluilla. Urheilullista elämäntapaa tasapainottavat herkuttelu ja käsityöt.

kirjoitukset

Tutustu sonjaan

Mitä biisejä kuuntelet matkalla töihin?

Nautin rauhallisista aamuista, joten työmatkamusiikkini on myös sen mukaista. Yleensä kuulokkeissa soi Ed Sheeranin ja Billie Eilishin rauhallisimmat kappaleet.

Sämpylän ylä- vai alapuoli?

Sämpylän alapuoli. Otan yleensä sämpylän yläpuolen pois, ja unohdan jopa syödä sen. Annan siis kaiken arvostukseni sämpylän alapuolelle, joka kantaa päällään maistuvimmat täytteet ja on osa makuelämystäni.

Lempikahvisi?

Tumma paahto kauramaidolla, sitä ei voita mikään.

Vaihtoehtoinen urasi?

Voisin olla tuotekehittäjä elintarvikealalla. Erikoistuisin jäätelöön ja suklaaseen, sillä niistä minulla on jo ennestään kokemusta.

Kaikkien aikojen suosikkikaupunkisi? Miksi?

Ubud, Balilla. Siellä oivalsin hieman kliseisen sisäisen rauhan, kun aamut alkoivat joogalla, smoothie bowleilla ja kaduilla hymyiltiin vastaantulijoille.

Jos Kornerista pitäisi muodostaa urheilujoukkue, minkä lajin valitsisit?

Oman lajitaustani mukaan valitsisin sirkuksen. Sirkukseen mahtuu monenlaisia taitajia, jotka kukin tekevät omalla osaamisellaan kokonaisuudesta unohtumattoman. Ja mikä tärkeintä, vain luovuus on rajana.

Lempileffasi, jota et kehtaa kertoa kenellekään?

Mean Girls.

Karaokebravuurisi?

Jos satun eksymään karaokelavalle, valitsen jonkun Suomi-iskelmän, esimerkiksi Kaija Koon Tinakenkätyttö. Bravuurista tässä yhteydessä ei kuitenkaan voida puhua.

korner

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Rikhardinkatu 2, 4. krs
00130 Helsinki

Tietosuojaseloste