Anni Korhonen

Nuorempi viestintäkonsultti
anni@korner.fi
+358 40 0870621

Anni vastaa tuloksellisesta vaikuttajamarkkinoinnista ja yhteistöiden kehittämisestä. Anni tekee myös monipuolisesti sisältöjä eri kanaviin ja hän on Kornerin virallinen toimistokoiravastaava.

”Oulusta kotoisin oleva pohjoisen tyttö, joka nauttii syvällisistä keskusteluista ja päämäärättömistä roadtripeista, joissa yösijana toimii patja auton takaosassa. Haluaisi silittää jokaista vastaantulevaa koiraa ja voisi pelata korttipelejä kokonaisen vuorokauden. Innostuu erikoisemmistakin asioista, mutta arvostaa tasaista tavallisuutta. Tärkeintä on hyvät tyypit – niin töissä, kuin vapaallakin.”

Tutustu Anniin

Lempikahvisi?

Kauramaidolla ja mukavan lämpimänä, muttei ihan kuumana.

Mitä biisejä kuuntelet kotitoimistolla?

Oikeastaan melkein mitä vaan. Olen kuitenkin rikospodcastien suurkuluttaja, joten mielellään vaihdan niihin, jos se ei häiritse sen hetkisiä työtehtäviä.

Vaihtoehtoinen urasi?

Psykologi/psykoterapeutti.

Lempileffasi, jota et kehtaa kertoa kenellekään?

Kaiken kehtaan kyllä kertoa. Leffoja tulee katseltua laidasta laitaan, sillä en ole kovin kriittinen ja annan mahdollisuuden mille vain leffalle, jos joku muu toivoo sitä.

Paljon mielummin katson sarjoja ja jos nyt joku mielestäni hyvä, mutta ehkä vähän kulmakarvoja nostattava pitäisi mainita, niin Hopeanuoli.

Karaokebravuurisi?

En ole tainnut laulaa karaokea koskaan. Kahdesti olen ollut lavalla viiden muun ihmisen kanssa hoilottamassa niin, etten ole ollut lähelläkään mikkiä, joten en laskisi sitä varsinaiseksi karaokekokemukseksi.

Jos Kornerista pitäisi muodostaa urheilujoukkue, minkä lajin valitsisit?

Jenkkifutis.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste