Eetu Jacklin

Trainee
eetu@korner.fi
+358 50 4006 820

Korkeakouluharjoittelija Eetu työskentelee urheilusponsoroinnin, markkinointiviestinnän ja tapahtumien parissa sekä ammentaa tietoa rahapelaamisen tulevaisuudesta Suomessa. Eetu on liikunnan yhteiskuntatieteilijä Jyväskylän yliopistosta, joka on kirjoittanut kandinsa rahapelien markkinoinnista Suomessa.

Eetu on Kornerin uusi oululaisvahvistus, joka nauttii uusiin ihmisiin tutustumisesta. Urheilullisen tyypin intohimon kohteisiin kuuluvat treenaamisen lisäksi elokuvat, musiikki ja oluiden maistelu.

Tutustu Eetuun

Tutustu Sonjaan

Lempikahvisi

Arvid Nordquistin Luomu Reko.

Mitä biisejä kuuntelet kotitoimistolla?

Erityisesti jenkkiräppiä, etenkin Kendrickin ja Kanyen tuotannot ovat kovasti rotaatiossa.

Vaihtoehtoinen ura

Pienenä halusin olla Zorro, mutta ääninäyttelijän ura olisi myös erittäin cool. Erilaisten imitaatioiden esittäminen on tosi keskeinen osa mun persoonallisuutta kunhan ympärillä olevat ihmiset tulevat tutuiksi. En tiedä onko lempileffan kohdan elokuvalla jotakin tekemistä tällaisten ominaisuuksien muotoutumiseen.

Lempileffasi, jota et kehtaa kertoa kenellekään?

Ace Ventura: Pet Detective. IMDb:ssä arvosana näyttäisi olevan 6,9, mutta kyllähän alkuperäinen Blade Runnerkin floppas, kunnes lopulta löysi kohdeyleisönsä. Toivottavasti myös Lemmikkietsivä nähdään tulevaisuudessa korkeammalla sijalla leffojen top 250 listalla. 

Jos Kornernista pitäisi muodostaa urheilujoukkue, minkä lajin valitsisit? 

Kuviokellunta tuli ensimmäisenä mieleen. Tähän kai voisi heittää perustelut joukkueena työskentelemisestä, mutta jätetään isommat selittelyt sikseen.

Karaokebravuurisi?

Suurta mielihyvää tuottavat kotimaiset klassikot, kuten Eppujen Vihreän Joen Rannalla tai Kari Tapion Paalupaikka.

Kornerin logo valkoisena.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste

Sivustomme käyttää evästeitä.