Consultant Emmi Paajanen

Emmi Paajanen

Consultant
emmi@korner.fi
+358 45 123 8804

Emmi on analyyttinen ja luova viestinnän asiantuntija, jonka tekemistä leimaa mielenkiinto yhteiskunnallisiin kehityskulkuihin. Kornerilla Emmi on strategisen viestinnän lisäksi vahvasti mukana mediaviestinnässä ja sisällönsuunnittelussa. Hänellä on monipuolista osaamista viestinnän koordinoinnista sekä kiinnostusta tasa-arvoon ja työnantajamielikuvan rakentamiseen liittyviin teemoihin.

Kulttuurista, lukemisesta ja yhteiskunnallisesta debatista nauttiva töölöläislikka (tosin syvällä savolaisessa metsässä kasvanut sellainen). Emmin mielestä elämässä parasta on hitaat aamut, vastajauhettu tummapaahtoinen kahvi, lasi viiniä silloin tällöin ja NY Timesin Spelling Bee. Korkealla parhaiden asioiden listalta löytyvät myös Cards Against Humanityssä ja Trivial Pursuitissa voittaminen.

Tutustu Sonjaan

Lempikahvisi

Kauracappuccino

Mitä biisejä kuuntelet kotitoimistolla?

Mitä tahansa Yo La Tengolta, Jessie Warelta, PJ Harveyltä, Florence + The Machinelta, Weyes Bloodilta, David Bowielta, Beirutilta, Pintandwefallilta, LCD Soundsystemiltä… voisin jatkaa tätä TODELLA pitkään.

Vaihtoehtoinen ura

HR-osaston pirtsakka development-tyyppi. Opiskelin aiemmin alaa, mutta jotenkin löysin itseni kesken koulun harjoittelusta viestintätoimistosta ja pian vaihtui opiskelualakin. Mielenkiintoa työhyvinvointia ja organisaatioiden toimintaa kohtaan jäi kuitenkin elämään vahvana!

Lempileffasi, jota et kehtaa kertoa kenellekään?

Shakespearen Kuinka äkäpussi kesytetään-komediasta inspiraationsa saanut, vanha kunnon teinielokuva 10 Things I Hate About You

Jos Kornernista pitäisi muodostaa urheilujoukkue, minkä lajin valitsisit? 

Pilkkijoukkue. Toisena työpäivänäni puhuttiin pääsääntöisesti pilkkimisen iloista, Pro Pilkistä ja pilkkivarusteista, ja luotan tämän vuoksi kornerlaisten pilkkimistaitoihin.

Karaokebravuurisi?

Olen se tyyppi joka karkaa baarin vessaan jos yllytetään laulamaan, mutta joskus nuorempana olen yrittänyt raakkua mikkiin Ukkometsoa karaokekokemukseksi.

Kornerin logo valkoisena.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste

Sivustomme käyttää evästeitä.