Consultant Jussi Kotila.

Jussi Kotila

Consultant
jussi@korner.fi
+358 44 090 1408

Jussilla on hallussaan tarinankerronnan taidot niin suullisesti kuin kirjallisesti. Hänestä pursuaa iloa ja naurua, jotka tarttuvat jokaiseen.

Toinen kornerlainen

Tutustu Jussiin

Tutustu Sonjaan

Lempikahvisi

Jäälatte jollain ällöllä makusiirapilla.

Mitä biisejä kuuntelet kotitoimistolla?

Koska kotitoimistopäivät kuluvat usein erinäisten äänituotantojen parissa, annan muun työajan aivojeni levätä hiljaisuudessa. Joskus motivaatiota pitää kuitenkin hakea likaisesta New York -härkäräpistä à la Wu-Tang Clan, Cannibal Ox & Year of the Ox.

Vaihtoehtoinen ura

Historianopettaja. Kuutosluokalta lähtien sain jokaisesta koulun historiankokeesta kympin, joten urapolkuni historianopettajaksi oli jo pitkään selviö. Vaan kävipä kuitenkin niin hassusti, että menin lukion jälkeen armeijaan, enkä sitten oikein saanutkaan siellä sotimisen tiimellyksessä luettua historian laitoksen pääsykokeisiin.

Viestintään ei puolestaan ollut pääsykoekirjallisuutta, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kiitos Suomen puolustusvoimat 2008.

Lempileffasi, jota et kehtaa kertoa kenellekään?

Kelkkajengi. IMDb:n 6,9 on oikeusmurha klassikolle. 

Jos Kornernista pitäisi muodostaa urheilujoukkue, minkä lajin valitsisit? 

Suunnistus. Kornerin metsäseminaarissa mitelty erätaitokilpailu osoitti, että nämä valkokaulustyöläiset pärjäävät myös luonnon armoilla. Nuotion sytyttäminen tuluksilla, laavun rakentaminen, makkaran paistaminen – kaikki sujuu näppärästi kuin TikTok-tanssi. Ei tällä porukalla ehkä vielä Jukolaa voiteta, mutta maaliin päästäisiin varmasti.

Karaokebravuurisi?

Alkuillasta Agentsin Valot iskelmäaliaksella Hannes Röytiö. Loppuillasta suurella tunteella Taiteilijaelämää.

Kornerin logo valkoisena.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste

Sivustomme käyttää evästeitä.