Kornerin viestintäkonsultti Jussi Kotila.

Jussi Kotila

Viestintäkonsultti
jussi@korner.fi
+358 44 090 1408

Jussi suunnittelee ja toteuttaa luettavia, kuunneltavia ja katsottavia sisältöjä sekä työskentelee tapahtumatuotannoissa. Toimittajataustaisella Jussilla on vahvaa osaamista myös mediaviestinnästä.

Jussilla on hallussaan tarinankerronnan taidot niin suullisesti kuin kirjallisesti. Hänestä pursuaa iloa ja naurua, jotka tarttuvat jokaiseen.

Toinen kornerlainen

Tutustu Jussiin

Tutustu Sonjaan

Lempikahvisi

Jäälatte jollain ällöllä makusiirapilla.

Mitä biisejä kuuntelet kotitoimistolla?

Koska kotitoimistopäivät kuluvat usein erinäisten äänituotantojen parissa, annan muun työajan aivojeni levätä hiljaisuudessa. Joskus motivaatiota pitää kuitenkin hakea likaisesta New York -härkäräpistä à la Wu-Tang Clan, Cannibal Ox & Year of the Ox.

Vaihtoehtoinen ura

Historianopettaja. Kuutosluokalta lähtien sain jokaisesta koulun historiankokeesta kympin, joten urapolkuni historianopettajaksi oli jo pitkään selviö. Vaan kävipä kuitenkin niin hassusti, että menin lukion jälkeen armeijaan, enkä sitten oikein saanutkaan siellä sotimisen tiimellyksessä luettua historian laitoksen pääsykokeisiin.

Viestintään ei puolestaan ollut pääsykoekirjallisuutta, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Kiitos Suomen puolustusvoimat 2008.

Lempileffasi, jota et kehtaa kertoa kenellekään?

Kelkkajengi. IMDb:n 6,9 on oikeusmurha klassikolle. 

Jos Kornernista pitäisi muodostaa urheilujoukkue, minkä lajin valitsisit? 

Koripallo. Joel ja Vellu pyörittävät kokeneesti peliä takakentällä. Mutta jottei homma mene pelkäksi pienten pointtien roiskimiseksi, tuovat luottolaiturit Veera ja Janette hyökkäyspeliin lisää optioita. Timo “Kemin Durant” Paloste luutii sentterinä levypallot sisään, ja penkiltä tuoreita jalkoja kentälle tuo huipputulokkaat. Saku on joukkueen poliisi, ja itse istun pressikatsomossa.

Karaokebravuurisi?

Alkuillasta Agentsin Valot iskelmäaliaksella Hannes Röytiö. Loppuillasta suurella tunteella Taiteilijaelämää.

Kornerin logo valkoisena.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste