Jussi Kotila

Viestintäkonsultti
jussi@korner.fi
+358 44 090 1408

Jussi suunnittelee ja toteuttaa luettavia, kuunneltavia ja katsottavia sisältöjä sekä työskentelee tapahtumatuotannoissa. Toimittajataustaisella Jussilla on vahvaa osaamista myös mediaviestinnästä.

Jussilla on hallussaan tarinankerronnan taidot niin suullisesti kuin kirjallisesti. Hänestä pursuaa iloa ja naurua, jotka tarttuvat jokaiseen.

Toinen kornerlainen

Tutustu Jussiin

Lempikahvisi?

Jäälatte jollain ällöllä makusiirapilla.

Vaihtoehtoinen urasi?

Historianopettaja. Kävipä kuitenkin niin hassusti, että menin lukion jälkeen armeijaan, enkä oikein saanutkaan luettua historian laitoksen pääsykokeisiin. Viestintään ei puolestaan ollut pääsykoekirjallisuutta, ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Mitä biisejä kuuntelet kotitoimistolla?

Koska kotitoimistopäivät kuluvat usein erinäisten äänituotantojen parissa, annan muun työajan aivojeni levätä hiljaisuudessa. Joskus motivaatiota pitää kuitenkin hakea likaisesta New York -härkäräpistä à la Wu-Tang Clan, Cannibal Ox & Year of the Ox.

Lempileffasi, jota et kehtaa kertoa kenellekään?

Kelkkajengi. IMDb:n 6,9 on oikeusmurha klassikolle.

Karaokebravuurisi?

Alkuillasta Agentsin Valot iskelmäaliaksella Hannes Röytiö. Loppuillasta suurella tunteella Taiteilijaelämää.

Jos Kornerista pitäisi muodostaa urheilujoukkue, minkä lajin valitsisit?

Suunnistus. Kornerin metsäseminaarissa mitelty erätaitokilpailu osoitti, että nämä valkokaulustyöläiset pärjäävät myös luonnon armoilla. Nuotion sytyttäminen tuluksilla, laavun rakentaminen, makkaran paistaminen – kaikki sujuu näppärästi kuin TikTok-tanssi. Ei tällä porukalla ehkä vielä Jukolaa voiteta, mutta maaliin päästäisiin varmasti.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste