Case Kindred

Pitkäaikaisella strategisella kumppanuudella vauhdittamassa toimialan täysmuutosta

Lähtökohta

Tukholman pörssiin listattu Kindred Group on yksi maailman suurimmista online-rahapelien tarjoajista. Suomessa on ollut käytössä rahapelien yksinoikeusjärjestelmä, jota ei enää yleisesti pidetä toimivana ratkaisuna nykypäivän online-ympäristössä. Kindred Groupilla on oikeus tarjota rahapelejään Suomessa, mutta ei lupaa markkinoida niitä. Yhtiön julkilausuttuna tavoitteena on ollut nykyaikaistaa Suomen rahapelijärjestelmä muun Euroopan tavoin.

Ratkaisu

Me Kornerilla olemme toimineet yli 10 vuoden ajan Kindred Groupin Suomen strategisena kumppanina. Yhteistyö on pitänyt sisällään monipuolisia toimenpiteitä, joilla on tähdätty pelimarkkinan avaamiseen. Strateginen suunnittelu, aktiiviset mediayhteydet ja monipuolinen viestintä kaikille sidosryhmille on luonut Kindred Groupille vahvan ja vakaan aseman paitsi suomalaisten asiakkaiden, myös lainsäätäjien ja tulevien yhteistyökumppanien silmissä.

Tulokset

Suomessa pidetään lähes varmana, että rahapelimarkkina uudelleenreguloidaan seuraavan hallituskauden aikana.

Kuten muissakin Euroopan maissa, Kindred Group nähdään Suomessa kaikissa sidosryhmissä alan johtavana toimijana, haluttuna yhteistyökumppanina ja edelläkävijänä vastuullisessa online-rahapelaamisessa.

Lisää töitämme