Palvelumme

Valkoiset kierreportaat, jotka vievät ylöspäin.

Strateginen viestintä

Korner on näkemystoimisto. Sparraamme esiin ydinviestisi ja toimimme kumppanina viestintästrategian, yrityskuvan sekä positioinnin rakentamisessa. Luomme viestinnälle strategiset suuntaviivat, jotka linkittyvät organisaatiosi tavoitteisiin.

Mediaviestintä

Teemme tuloksellista mediaviestintää ja hankimme päivittäin asiakkaillemme ansaittua medianäkyvyyttä. Tunnemme suomalaisen mediakentän kirjon, toimituksissa vaikuttavat henkilöt ja mediaviestinnän kulmakivet.

Valkoiseen betoniseinään kaiverrettu nuoli osoittamassa oikealle.

Kampanjat ja lanseeraukset

Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta tai palvelua tai uudistamassa vanhaa, muttet tiedä miten kertoisit siitä? Kaipaako yrityksesi brändi tai visuaalinen ilme uudistusta, jolla herättää huomiota?

Rauhallisesti liehuva viherkasvi.

Sosiaalinen media

Meillä on pitkä kokemus sosiaalisen median hyödyntämisestä markkinointiviestinnässä. Löydämme yrityksellesi parhaat kanavat ja suunnittelemme kanssasi sisältökonseptit, joiden avulla viestisi välittyy houkuttelevasti kohderyhmällesi.

Tietokone sohvapöydällä ruskea nahkaisen sohvan edessä.

Sisällöt

Taitavasti ja oikeisiin kanaviin toteutettu viestintä erottuu edukseen, houkuttelee asiakkaita  viettämään aikaa brändisi parissa ja auttaa esimerkiksi uusien lupauksien rekrytoinnissa. Me osaamme pitkän kokemuksemme turvin sanoa, mikä sisältö toimii ja mikä ei.

Vaikuttajamarkkinoinnin palvelu.

Vaikuttajamarkkinointi

Tunnemme monikanavaisen vaikuttajamarkkinoinnin ja meillä on vahvat yhteydet vaikuttajiin. Teemme päivittäin yhteistyötä sosiaalisen median vaikuttajien, urheilijoiden, artistien sekä muiden julkisuuden henkilöiden kanssa.

Kaksi pientä Lunnia pähyilee vierekkäin kalliolla.

Työyhteisöviestintä

Työyhteisöjen toimiva viestintä ja vuorovaikutus ovat nykypäivänä avainasemassa organisaatioiden menestyksen kannalta. Alati muuttuva työelämä vaatii koko työyhteisöltä kehittyvää viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, jotta työnteko on tehokasta ja tarkoituksenmukaista myös tulevaisuudessa.

Näkemyksellinen viestintätoimisto.

firma@korner.fi
Korkeavuorenkatu 30A, 3. krs
00130 Helsinki 

+358 45 1032 833

2760275-7

Tietosuojaseloste